Kyllä, mikäli on tohtoreihin uskominen. Tutkimuksissa käytettiin laboratorio rottia, jotka opetettiin painamaan sekkarin pysäyttävää nappulaa mahdollisimman nopeasti. Rotille annettiin huumaavia aineita, yhdelle kannabista ja toiselle amfetamiinia ja tämän jälkeen seurattiin niiden toimintaa.

Tässä tulokset:

Rotta, jolle annettiin annos kannabista (THC%16), jäi nappulan painamisen sijaan "jumittamaan". Jonkin ajan kuluttua (n. 14 sekuntia) se kuitenkin onnistui raahaamaan perseensä sekkarille ja pysäyttämään ajan. Sillä siis tuntui aika hidastuvan.

Rotta, jolle annettiin annos amfetamiinia (stim.%31), vipelsi pitkin häkkiä niinkuin sillä olisi ollut isokin hoppu ja painoi nappulaa huomattavasti edellistä rottaa nopeammin (n. 8 sekuntia).

Loppujen lopuksi:

Minkähän Vitun takia ne viisaat tiedemiehet niille rotille kamaa jakoivat?!?! Kyllähän se jokainen tietää että jos nautit lamauttavaa ainetta, tulet apaattiseksi ja jos taas otat piristävää ainetta, tulet "kiireiseksi". Jos Sinulla on kiire, aika tuntuu lentävän ja päinvastoin! Joka tapauksessa yksi minuutti kestää 60 sekuntia. Ainakin Suomen ajassa...

Jos Sinulla on tähän asiaan lisättävää/kommentoitavaa tai jos Sinulla on mielessäsi joku uusi aihe josta haluat kuulla, tiedät varmaan mitä tehdä vaikka et tohtorin arvoa tai hienoa labraa omistaisikaan... Kiitos jo etukäteen palautteestasi.