Paikallislehti UusiRauma
18.07.2007

Plutoniumia Suomen teille

Kuulin taas jonkin verran uutta ja merkittävää tietoa tarkoin piilotetuista ydinalamme hankkeista. Tässä on kyseessä kaksi erillistä tiehanketta. Loviisasta aletaan kuskaamaan 2020 mennessä Olkiluotoon massoittain plutoniumia! Maamme tapaan sitä toki voitaisiin kuljettaa selvästi halvemmalla ja myös miljoonille turvallisemmin meriteitä pitkin.

Eli tie Loviisasta kulkee plutoniumtonnistoineen Forssaan. Sieltä parhaillaan sisäministeriön salaustoimilla ryyditettynä pian kuntaliitoksin Raumalle tätä varten ryövätyn Lapin kirkonkylän pohjoispuolelta olevan sikäläisen "Pätäkkävuoren" pohjoispuolelta. Alueelle on annettu jo aikoja sitten rakennuskiellot ja vastaavat karenssit. Sieltä linjaus kiertää muinaismuistokivihaudanalueet hiuksen hienosti Eurajoen kirkonkylään lähelle jokilinjaa. Sieltä tie sitten Olkiluotoon.

Hanketta on salausverhoillusti tehty jo vuosien aikaa. Mikä kertoo homman enemmän kuin arkaluonteisuuden. Aika harva instanssi tosiaan saa melko itsenäiset kunnanjohtajatasoiset vaikenemaan pelon vallassa näin. Kansaa halutaan pitää siis pimennossa, vaikka plutoniumrekkoja alkaa jyräämään jo 2020 mennessä. Eli jatkossa saamme jännätä kuoleeko lapsemme näiden rekkojen alle, niiden päästönä levittämiin plutoniumpilviin vai onnistummeko säästämään lapsemme siihen asti kun ensimmäisiä hirvikolariplutoniumautoja alkaa fissioimaan reitin varsilla oleviin mm. seutukunnille elintärkeitä juomavesiä sisältäviin paikallisjokiin.

Jos joku suomalainen yhä luuli olevansa turvassa ydintuholta, niin kuulin myös, että jo pitkään suunnitellut jos mahdollista vielä hirveämmät ydinsaastakuljetustiet on niinikään Venäjältä vedetty menetetyn käsivartemme juureen Inariin johtavana komein asfaltoinnein jo! Tämän tien tarkoituksena on saada niinikään plutoniummassojen kuljetusreitit maamme läpi tutusti Olkiluotoon suoraan. Sitä pitkin aletaan kuljettaa, jälleen kerran vastoin kaikkia maamme ydinturvalakeja ja lähinnä pilkkana pitäen, venäläisiä Kuolan vuosikymmeniä raunioituneita ydinsukellusvenereaktoreita ja vastaavia käsiin fissioituvia ydinjätteitä TVO:lle!

Tämmöistä ne ydinherramme tosiaan ihan kansansa selkien takana vaan leipoo ns. "puhtaalla energiallaan". Ja kuten aina lehdistö vaikenee ja asian oikean taustan uskaltaa esittää vain ja ainoastaan nimimerkki.

"Luminenssia" lapsillemme

------------------


Mitä Vittua?!
Toisaalta kun miettii, tuo ei olekkaan "Mitä Vittua?!"- arvon täyttävä teksti, vaan kuulostaa ihan järkevältä!! Supo:n ja valtionhan tiedetään ennenkin harrastaneen salaliittoja!! (Sonera, UMTS, Stasi ym.)